5 tips til en vellykket Poker-kveld

Nå som private pokerlag har blitt lovlig tenkte jeg å gi 5 tips til deg som skal arrangere pokerlag hjemme.

 

1. Du trenger noen gode kortstokker.

Plastkort tåler med enn papirkort, og de tåler også at man søler litt øl.. ehm.. vann på dem. Copag er blant de beste kortene, og fås kjøpt for en hundrings på f.eks. Teknikmagasinet.

2. Sjetonger

De enkleste sjetongene kan du få helt ned til kr 150,- hos Clas Ohlson. Ønsker man litt bedre kvalitet anbefales sjetonger av keramikk. De varierer i pris, men regn med ca. kr 1000,-

3. Filt

Filt er helt nødvendig hvis man spiller på et vanlig salongbord. Man trenger på ingen måte gå til anskaffelse av et ordentlig pokerbord. Man kommer langt med en filtduk som man bretter ut. Selv har jeg denne som jeg har kjøpt hos Pokerutstyr. Den er av gummi, så det gjør ikke noe om man søler på den. Det følger også med et etui så man kan slenge den over skulderen og ta den med seg om man skal spille hos andre.

4. Dealerbutton

En Dealerbutton koster under kr 50,- og fås stort sett kjøpt på samme sted som du kjøper sjetonger eller filt. Kjøper du et dyrere sett med sjetonger følger det ofte med en Dealerbutton også. Den holder styr på hvem som er Dealer i hver pott.

5. Tournament Director

Tournament Director er et program som hjelper deg å administrere turneringen din. Den hjelper deg å holde styr på blinderunder, blinde-nivåer, spillere og premier. En av de mest brukte er The Tournament Director. Man kan laste ned en 30-dagers gratis prøve versjon. Ønsker man å kjøpe programmet etter det koster det ca. 40$.

(Vil bare nevne at dette innlegget ikke er sponset på noen måte av de jeg linker til.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *