Bidè og Dusjhette – Reisebrev Malta del 2

Alle fasjonable hoteller med respekt for seg selv har dusjhette og bidè.

Mitt reisefølge på Malta besto av disse 3 helt normale pokerspillerne:


Åge Spets
 
Eilert Eilertsen
 
Andreas Høivold

Åge og Eilert liker å stresse, så de fløy ned på morgenen samme dag som turneringen begynte. Andreas bor i praksis på det hotellet (for tiden i Las Vegas) han til en hver tid befinner seg, så han hadde reist ned noen dager i forveien. Åge og Eilert hadde kjøpt seg inn gjennom Betsson poker-klienten og bodde på Hilton. Jeg hadde vunnet turen og hadde fått hotell 5 minutters gange unna, på Westin Hotel. Andreas blir man aldri klok på, så han bodde 10 minutters gange bortenfor meg igjen.

Det første jeg gjorde etter å ha sjekket inn på hotellet, var å gå bort til Hilton og hente Goodie-baggen min. Det er ganske vanlig at man får det hvis man kjøper seg inn gjennom en poker-side, eller hvis man vinner en kvalik, og alltid spennende å se hva som skjuler seg inni. Jeg har reist en del rundt og spilt poker, og etter hvert har jeg fått en del hettegensere for å si det sånn 🙂 Denne passet perfekt og ble min nye favoritt! I tillegg til genser var det bl.a. lue, kortstokk og nødlader til mobil.

Jeg tror aldri jeg blir klok på hoteller i utlandet. Hotel Westin var fantastisk, og servicen var det beste jeg har opplevd på et hotell. Men hvorfor skal alle slike fasjonable hoteller alltid ha Bidè og dusjhette, men noe så elementært som skojern er fraværende. Jeg har alltid lurt på hvordan man egentlig bruker et Bidè, så hvis noen vil beskrive fremgangsmåten hadde jeg vært takknemlig.

2 kommentarer til «Bidè og Dusjhette – Reisebrev Malta del 2»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *