Slik jukser du i Poker

Et stykke ut i dag 2 av Poker NM kom plutselig en TV2 reporter og ville ha et intervju med meg. Hun spurte om det stemte at jeg hadde vunnet NM før, og om jeg kunne trylle. Ja, det stemmer nok svarte jeg. Når de startet intervjuet ville de gjerne se litt trylling, og jeg fikk en kortstokk i hånden. Så kom spørsmålet..

 

Kan du jukse i poker? Svaret får du her:

Slik jukser du i poker

 

Jeg tok det på sparket, og synes resultatet ble ok. Det hadde selvfølgelig blitt bedre om jeg hadde forberedt meg litt i forkant, men både kameramannen og intervjueren fra TV var flinke til å ikke gjøre meg nervøs.

Dagen etter var det Turbo-turnering og jeg kom på et veldig morsomt bord. Av kjente spillere satt Helge Stjernvang der, som har en god plassering fra VM tidligere. Jeg har spilt en del mot Helge fra før, og viste at dette blir et morsomt bord. Etter hvert kom også en av odds-setterne til norsk tipping på bordet som også viste habilt spill. Jeg fikk noen bemerkninger om at jeg hadde gjort en bra profil på TV kvelden før, og dette skulle vise seg å ende opp i en festlig opplevelse etter hvert. Det satt nemlig en annen fyr på bordet som jeg aldri har sett før, som lurte veldig på hva disse TV greiene var.

Det gikk ikke så mange minuttene før Floor Manager Rolf Woods kom bort for å slå av en prat. Også han bemerket at han syntes jeg gjorde en bra profil på TV i går. Og da rant begeret tydeligvis over for han som tidligere hadde lurt på hva dette dreide seg om. Han la ut om at han hadde vært på TV i 5 år, og var mektig oppgitt over at ingen på bordet kjente han igjen, mens jeg bare hadde vært på TV i 5 minutter. Ingen på bordet fulgte opp med å spørre han om hva slags program han var med på, noe han tydeligvis ble veldig fornærmet over.

Så gikk det ca. 2 minutter før det kom en ny spiller på bordet vårt. Han satt seg pent ned, så bort på meg, og sa: «Var det du som var på TV i går?» – Og da ramla det fullstendig over for vår kjente TV-stjerne med 5 års fartstid på TV. Og igjen fikk vi høre hvor mye han hadde vært på TV de siste 5 åra. Det hele var en ganske underholdene opplevelse 🙂

#Poker #tv2 #2poker #jukse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *