Tredje Plass i NM – Fixed Limit Hold’em Poker

award-41584_960_720

Da endte jeg på en respektabel 3. Plass i NM i Fixed Lmit Hold’em.

203 spillere stilte til start og det varte i ca. 8 timer, og gikk over 2 dager. Jeg blir vanligvis veldig skuffet over tredjeplasser, men siden dette var første gang jeg jeg prøvde Fixed Limit, så da var det vel en grei plassering 🙂

Dette ga mersmak! I mine øyne er Fixed Limit et mere matematisk spill enn No-Limit, så kanskje derfor det falt meg så naturlig. Som jeg bruker å si:

Gi meg et hvilket som helst regnestykke, bare la meg slippe å prate med noen mennesker, så går det nok bra 🙂

Turneringen gikk greit hele veien. Jeg gikk tidlig opp blant ledelsen på dag 1, og lå hele tiden blant topp 10 på dag 2. Ledet en stund når vi var 3 spillere igjen, men det snudde på slutten og jeg måtte gi tapt for han som til slutt vant.

tre

Gratulerer til Martin Riseng som tok 1. plassen, og en ekstra takk til gutta i http://www.twitch.tv/donkrpoker som holdt motivasjonen oppe gjennom hele turneringa.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *