Videre til dag 2 i Poker NM! – Fixed Limit Hold’em

image

 

I går (søndag 11. jan) startet andre turnering i poker NM på nett. Denne gangen var det Fixed Limit som sto for tur. Jeg har aldri spilt Fixed Limit turneringen i NM før, da jeg først og fremst er en No Limit spiller. Meeen.. det klødde veldig i poker-fingrene når turneringen nærmet seg kl 20.00 i går kveld, og jeg bestemte meg for at dette kunne jeg ikke gå glipp av.

 

203 spillere stilte håpefult til start og vi spilte i 5 timer frem til kl 01.00 i natt. Det er nå 21 spillere igjen og turneringen fortsetter kl 20.00 i kveld (mandag 12. jan).
Spillet satt egentlig som et skudd helt i fra start. Ledet og lå blant topp 5 e siste timene. Ligger nå på en respektabel 6 plass, og jakter årets første NM-tittel!

 

Bobla røyk ca. 5 minutter før slutt i går kveld, og vi er nå i penga. Bobla, for de som ikke kjenner begrepet, er når man er èn plassering fra pengepremiene. Da sakker gjerne spillet ned, og spillerne med minst chips venter på at èn spiller skal ryke ut, slik at de selv er sikret premie.

 

For de som er interessert så er det live radiosendinger fra kl 20.00 på http://www.twitch.tv/donkrpoker der de streamer dirrekte fra noen av bordene. Kommentatorene er Martin og Magne og de ser ca. slik ut:

 

radio donkr

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *