Poker NM – Ladies Event !

4270989307_9443da6a6b

 


Poker NM – Damenes Aften!

 

 

Søndag 17. januar er det damenes aften i Poker NM på nett, også kaldt Ladies Event. Det er rett og slett NM i Poker for jenter/ kvinner. Denne turneringen går på Betsson kl 20.00 og det spilles No Limit Texas Hold’em. Også denne turneringen spilles over to dager, og avsluttes mandag 18. januar.

 

Annette_Obrestad_3

Det er delte meninger om det trengs en egen NM turnering kun for jenter. I poker stiller gutter og jenter 100% likt. Fysisk styrke er helt uvesentlig i poker, og flere av verdens beste pokerspillere er jenter.

Tidenes yngste verdensmester i poker er faktisk en jente og hun er norsk. I 2007 vant Annette Obrestad Main Event i World Series of Poker Europe i en alder av 18 år. Premien var på en million Britiske Pund. Jeg har personlig hatt gleden av å spille mot Annette og hun er en særdeles vanskelig motspiller å møte på rundt filten.

 

Selv er jeg en stor tilhenger av at Ladys Event er en egen øvelse i NM. Poker er desverre fortsatt ganske mannsdominert, og det er hyggelig at det arrangeres en egen turnering for jenter, som fremmer interessen for kvinnelige spillere. Siden nivået blandt kvinnene er så høyt, er det også stor prestisje i å vinne denne.

 

For gutter som spiller poker er dette en gyllen mulighet til å promotere litt pokerinteresse hos damene. Jeg har selvfølgelig spandert innkjøp til denne eventen på dama mi og oppfordrer alle pokerinteresserte gutter til å gjøre det samme!
Lykke til, alle som skal spille!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *