Poker NM – 8 Game Mixed Limit!

SetWidth700-Data-Scientist
Poker NM – 8 Game Mixed Limit!

 

Søndag 24. januar er det klart for Poker NM’s mest avanserte spill: 8 Game Mixed Limit. Turneringen spilles kl. 20.00 på Pokerstars.

 

8 Game Mixed Limit er akkurat like avansert som det høres ut som. Det er en miks av 8 forskjellige Pokerspill. Det finnes forskjellige varianter av spillet. men den vanligste er T.H.O.R.S.E.H.A:

 

T.H.O.R.S.E.H.A. er forkortselse for følgende spill: 
2-7 Triple Draw
Limit Texas hold ’em,
Limit Omaha Hi-Lo,
Limit Razz,
Limit Seven-card Stud,
Limit Seven-card Stud Hi-Lo,
No limit Texas hold ’em
Pot limit Omaha

 

maxwell_smart__confused

 

Jeg skal ikke forklare reglene for alle disse, men det er lett å se at det krever mye tid for å sette seg inn I. Jeg har aldri spilt 2-7 Triple Draw eller Seven-card stud før, og hadde derfor først tenkt til å stå over denne turneringen. Men det gikk så bra i Fixed Limit turneringen at jeg allikevel vil prøve meg. Selv om flere av spillene er nye for meg, er mye av grunnprinsippene i poker de same: Odds, Pott-ods, hand-reading og bløffene. Det er heller ikke første gang jeg debuterer i et nytt spill i en stor turnering. I 2014 klinte jeg like godt til og debuterte med min første PLO/8 live turnering i WSOP(VM). Og det gikk ikke så aller værst.
Når det er sagt har jeg stor respekt for de som har lært seg alle disse åtte spillene, og faktisk klarer å mestre alle sammen!

 

Samtidig med 8 Game Mixed Limit, spilles også Heads Up turneringen.
Den turneringen kan du lese om her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *