Poker NM – Heads Up!

250px-2008_NBC_National_Heads-Up_Poker_Championship_trophy

 

Poker NM – Heads Up!

 

Søndag 24. januar er det klart for en ny turnering i Poker NM på nett. Denne gangen skal det spilles Heads Up. Heads Up, eller HU som det forkortes, betyr en-mot-en. På hver bord sitter det kun 2 personer, og vinneren går videre til neste runde. Slik fortsetter det helt til det gjenstår en vinner. Turneringen starter kl 20.00 på Betsson.

 

HU er et svært spennende spill siden du er involvert i hver eneste pott. Det nytter ikke å sitte å vente på gode hender, da du er enten lille blind eller store blind i hver eneste pott. HU spill er full av action, med det kan være greit å være innstilt på at en slik turnering kan ta litt tid. For hver match man spiller må man vente på at alle de andre bordene blir ferdige, før neste runde starter. Du må derfor være forberedt på en del dødtid mellom hver match. 

 

Samtidig med HU turneringen spilles også 8 Game Mixed Limit.
Det turneringen kan du lese om her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *