Poker NM – Turbo Texas No Limit Hold’em

  • Poker NM – Turbo Texas No Limit Hold’em.
Søndag 31. januar er det klart for Turbo turneringen i årets Poker NM på nett. Turneringen denne gang spilles på GUTS og starter kl 20.00. GUTS er et nytt og spennende spillselskap med bl.a. norske gründere, og notert på Oslo Børs. Det er første gang de er med å avholder Poker NM. Poker klienten til GUTS er endelig lansert og kan lastes ned her:

 

Turbo turnering er akkurat det som navnet tilsier. En vanlig poker-turnering, men med turbo struktur. Dvs at blinderundene går mye fortere enn i en vanlig turnering.Turbo turneringen i NM er ofte svært populær og trekker mange spillere. Turboturneringer er morsomme og skape mye action på bordene.

 

Jeg vil anbefale alle som har planer om å spille denne, å registrere seg i god tid!
Klienten er helt ny og det vil si at alle som skal spille må laste ned og registrere seg på nytt. Hvis du starter denne prosessen en time før registreringen på søndag kveld, og opplever problemer, er det ikke sikkert support klarer å hjelpe deg i tide.

 

Har du planer om å spille, så gjør følgende så snart som mulig:
 – Last ned klienten – opprett konto – Registrer deg til turneringen !
Ikke vent til søndag kl 19:30…
Skjer det noe som gjør at du ikke kan spille allikevel, er det bare å avregistrere seg.

 

Jeg skal selv spille denne, og bruker det som en fin oppvarming til Main Event som spilles en uke senere. 

 

Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *