Vinner trukket – Innkjøp til Poker NM

Da har jeg trukket en tilfeldig vinner som jeg sponser innsatsen til i Main Event i Online NM. Den heldige vinneren ble Harald Daniel Nordlie!

Jeg tror ikke jeg har møtt deg før, så jeg benytter anledningen til å ønske deg lykke til i turneringen! Håper det går din vei neste helg, og at vi møtes Heads Up i finalen.

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og likes! Jeg synes jeg fikk altfor mye Goodwill for dette stuntet egentlig. Alt jeg gjorde var å spandere ett innkjøp. Jeg var litt bekymret for at jeg skulle endre opp med 4-5 deltagere, så dette gikk over all forventning.

For de som dessverre ikke vant denne gangen går det daglige kvalifiseringer hver eneste dag på Unibet. De kjører også en Freeroll i kveld 18:30 (søndag 31. jan) med 3 x innkjøp i premie. En Freeroll, for de som ikke kjenner begrepet, er en gratis turnering med sponsede premier.

For de som lurer på hvordan jeg trakk vinneren, så var fremgangsmåten denne:

Jeg markerte og kopierte alle som hadde likt siden min over i excel, noe som var litt vanskeligere enn jeg trodde. Så ga jeg hvert navn et «loddummer». Deretter satt jeg inn antall deltagere i en Random Number Generator, og hentet et tilfeldig tall derifra. Den som hadde det samsvarende loddet vant premien. Nærmeste familie var selvfølgelig informert om at de ikke kunne vinne. Jeg hadde på forhånd bestemt på at om en av aller mine nærmeste venner hadde vunnet, så ville jeg gi de et innkjøp, og trekke en ekstra vinner til, og gi bort to seter. Så det skulle bli fair. Nå falt det seg slik jeg ikke kjente vinneren fra før, så det løste seg selv.

En ekstra takk til Unibet som spanderte innkjøpet på meg, så jeg kunne pay-it-forward til noen andre.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *