Kreative forslag på Sjakkgåten!

maxresdefault

Sjakkgåten jeg la ut tidligere denne uken tok mildt sagt av. Jeg har svart på over 1.000 meldinger og mail, særlig etter at nettavisen la den ut på forsiden. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å avsløre hemmeligheten, men skjønner at dette vekket sterke følelser hos mange. Fikk noen mildt sagt utrolig sinna meldinger, og lærte noen nye skjellsord og nye gloser. Men ingen drapstrusler -Yeay! -Still hope for the human race..

Hadde jeg vist hvor mye følelser som lå i sjakk hadde jeg valgt et mindre betent tema som krig, fred, religion og politikk og sånn..

imagesN0SF0RC5

Facebook-siden har nå 958 likes, så jeg tenkte jeg skulle avsløre løsningen når jeg passer 1.000 likes!

I mellomtiden kan jeg presentere de tre mest kreative forslagene (Ingen av de var selvfølgelig i nærheten av løsningen):

  1. Den ene spilleren heter Matt. Når Matt sier sjakk blir det sjakk Matt.
  2. Hvit bonde frem, forvandle til Chuck Norris, Sjakkmatt!
  3. Forvandle til dronning, og dronning og tårn snakker sammen! Denne sleit jeg litt med å forstå til å begynne med. Regnet med at det betydde at de ble enige om å passe på hverandre eller noe slikt. Helt til han som kom med løsningen forklarte at det hele skyldtes autokorrektur, og han mente egentlig å skrive «sjakker sammen».

imagesVEQYDN76

Jeg fikk også mange beskrivelser av hvor hard folk har prøvd for å løse den. En gjenganger var at de ikke fikk sove, men også noen som skrev at de ikke fikk gjort noe på jobben. Litt alarmerende at en av disse var kirurg på et sykehus(skal ikke fortelle hvilket) etter hva jeg kunne se av signaturen. Ellers var det flere som fikk hodepine og migrene, og en som var i ferd med å bli skilt pga. oppgaven.

 

#sjakk #chess #hjernetrim #trylling #IQ #spill

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *