Er det ok å ta med Brownies på et Pokerlag?

Jeg blir invitert i en del private pokerlag, og en ting som ofte går igjen er «jenter ingen adgang». Selv synes jeg det er veldig hyggelig at jenter spiller poker, og ferdighetsmessig er de akkurat like gode som gutta. Når det er sagt her jeg full forståelse for at noen av gutta gjerne vil ha en frikveld fra dame og evt. barn, så jeg respekterer dette.

Nå har det seg slik at jeg har en samboer som også spiller poker, som er lært opp av meg. Og hun er naturligvis ikke like begeistret over at hun ikke får bli med å spille. Nå har hun i midlertid fått dispensasjon til å spille i et av mine favorittpokerlag, som eneste jente.

Forrige fredag skulle hun bli med for første gang. Hun gledet seg til å spille, og så kom det fantastiske spørsmålet:
«Skal jeg bake brownies og ta med?»

Jeg klarte ikke helt å ta inn over meg denne forespørselen, og så for meg gullerøtter, selleri og dipp som neste stopp i denne paralelle virkeligheten jeg akkurat hadde vært med å skape.

«Nei kjære, man tar ikke med Brownies i et pokerlag».

Dette fulgte opp med en interessant diskusjon som fortsatte senere i pokerlaget, og en av spillerne nikket vedkjennende og sa: Jo, brownies nå hadde vært helt konge!» -Jeg følte på det samme sviket som når jeg sto på brygga som 10-åring, og alle var enige om å hoppe ut i vannet på 1-2-3.

Vi trenger å avgjøre dette en gang for alle!

 

Det hører med til historien at dama tok hjem tredjeplassen og slo meg i denne turneringen. Jeg skylder selvsagt på at brownies-diskusjonen ødela konsentrasjonen min.

 

#poker #brownies #sjokoladekake #kake #bake #texasholdem #2poker #vimennpoker #pokerNM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *