Poker NM Dublin 2016 – Oppsummering

Da var årets mest fantastiske uke over for denne gang. Uka får et klart terningkast 6 med tanke på arrangementet. Det ble en del spill på meg, men ingen store gevinster. Holdt en stund i Turbo-Eventen helt til Roar Aspås sitt knekteparr tok knekken på mitt dameparr. Røyk ut av Main Event på dag 1 desverre, men klarte å cashe litt i en side-turnering som plaster på såret. Prøve også en Shoot-out turnering, hvor jeg nok en gang ble slått ut når dameparret mitt ikke ville stå mot et knekteparr.

Vinneren av Main Event, Ståle Eggen:

Vinneren av Turbo Eventen ble Adrian S. Arulanandam, og så høyt skal man juble når man vinner en NM tittel:

Jonas Gjelstad tok hjem den gjeve Heads-Up tittelen:

Andre holdt seg til det de kunne best, Adreas Berge sjenker i GUTS-Loungen:

 

#poker #texasholdem #2poker #vimennpoker #pokerNM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *