Hvorfor du alltid skal beskytte hånden din i live-poker!

Med en Card-protector unngår du at dealer mucker kortene dine ved en feil.

 

Hvis du skal lære en eneste ting av poker-bloggen denne måneden, er det å alltid beskytte hånden din når du spiller live-poker. Jeg kom over dette klippet på Facebook her om dagen og det viser et skrekk-eksempel på hvor ille det kan gå når man er uoppmerksom i brøkdelen av et sekund. Klippet er er et parr år gammelt, men dette er faktisk fra WSOP, dvs VM i poker:

En god ide er å bruke en såkalt card-protector når man spiller. Det er en liten sak man legger oppå kortene mens man er i en hånd. Det gjør at dealeren ser at du fortsatt er med i spillet, og jeg har aldri opplevd at dealer tar en spillers kort ved en feil, så lenge de er beskyttet av en card-protector.

Og hvor finner man en card-protector? Jo- hvor som helst. Du kan bruke alt mulig som card-protector, bare den ikke er for stor. Man kan bruke f.eks. en liten mynt eller en lekefigur. Selv veksler jeg mellom min magiske tryllehatt, og min WSOP-mynt fra 2014.

 

#poker #kortspill #cardprotector #badbeat #wsop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *