Shootout No-Limit Hold’em

I natt starter Event #50 i Poker VM: $1500 Shootout No-Limit Hold’em

Shootout er en spesiell turneringsform. Man kan i prinsippet spillet et hvilket som helst spill som Shootout, men det aller vanligste er NL Hold’em, og det er det som spilles også i VM. Under NM på Gardermoen i november vil det også bli spilt en NM-øvelse i Shootout, så vi kan trygt si at denne turneringsformen er kommet for å bli. Jeg har selv spilt litt Shootout, og synes det er en fin avveksling fra vanlige turneringer.

I fjor (2015) fikk vi en nordmann på finalebordet i denne øvelsen, og det var Andreas Høivold som dere ser bildet av ovenfor. Jeg er så heldig å kan kalle Andreas for en venn, og jeg håper han får revansj i år og går hele veien til topps. Litt morsomt var det også i fjor, at James Woods og satt på det samme finalebordet.

Jepp, fyren er en særdeles ivrig pokerspiller!

James Woods

For de som lurer på hvordan en Shootout-turnering foregår forløper det på denne måten:

En Shootout-turnering er en spesiell type flerbords-turnering. Normalt når du spiller i en flerbords-turnering, blir spillerne flyttet fra bord til bord for å balansere antallet spillere på hvert bord. Til slutt vil de gjenværende spillerne ende opp på ‘finalebordet’. I en Shootout vil ikke den balanseringen bli gjort. Du forblir på ditt originale bord frem til det bare er en spiller igjen. Dersom du vinner dette bordet, går du videre til et nytt bord og gjentar prosessen mot andre spillere som også vant sitt første bord.

Følg meg gjerne som POKERSPILLEREN på Facebook, Snapchat og Instagram, og som MAGIC på Youtube:

 

 

 

Reglene er hentet fra Pokerstars (ikke sponset).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *