Er det noen som kan løse denne «umulige» gåten?

Etterforsker T. Rollmann er på åstedet for et innbrudd der en bankdirektør hevder å ha blitt frastjålet en original tegning av Edvard Munch verd flere millioner kroner. Etterforsker T. Rollmann ber bankdirektøren forklare hva som har skjedd:

– Jeg er blitt frastjålet en gammel Munch-tegning verd flere millioner kroner, svarer bankdirektøren. – Jeg hadde desverre mistet nøkkelen til safen min, så jeg hadde gjemt den lille tegningen inne mellom side 19 og 20 i min gamle bibel i steden. Jeg trodde den lå godt gjemt der, men tyven må ha fattet mistanke. Enda godt den var forsikret.

Når på dagen skjedde inbruddet spørr T. Rollmann.

– Det har nok skjedd når ingen var hjemme, trolig mellom kl 11 og kl 14 en gang, svarer bankdirektøren.

Jasså? svarer T. Rollmann. Jeg tror heller det er du som er den store skurken her, og arresterer deg for forsikringssvindel!

Hvordan kan etterforsker T. Rollmann vite av bankdirektøren lyver?

 

Følg meg gjerne som POKERSPILLEREN på Facebook, Snapchat og Instagram, og som MAGIC på Youtube:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *