Test av nyttige dingser #1

Jeg digger (u)nyttige dingser enten de er elektroniske eller ikke, og det har min samboer fått med seg. Stor var derfor gleden når pakken kom i posten med kule gadgets som hun hadde kjøpt som vi skulle teste ut. Jeg ante ikke hva hun hadde bestilt, så dette kom som en overraskelse.

For å gjøre det litt spennende så har vi gjort hver vår test av produktene, så dere kan få lese både en kvinne og en manns syn på dette.

De tre tingene vi testa kostet ikke mange kronene og var følgende:

1. Gummi ølkort  –  2. Flasketut til boks  –  3. Temperaturmåler til vin

1. Gummi øllkork

Altså en gummi øl-kork man kan sette på ølen hvis man ikke drikker opp hele med en gang, og ønsker å spare resten til senere.

Min (mann) vurdering: Først til den mest obviouse svakheten ved produktet. Nemlig det at den er laget for å dekke et fullstendig ikke eksisterende behov. Tenk deg om. Har du noen gang jekket en øll for å drikke halvparten av den? Dette må helt klart ha blitt tenkt ut av en kvinne eller en som ikke liker øl i utgangspunktet. Korken funka faktisk greit en drøy times tid. Ølen holdt piffen. Litt verre når den sto over natten, for da hadde korken sprettet av pga. trykket. Den funker altså ikke over lenger tid. – Terningkast: 1

Min samboers (kvinne) vurdering: Denne fungerte jo i utgangspunktet ikke, men den kan allikevel brukes. Om du er av den typen som drikker øl sakte så er jo denne utmerket. Fyll opp et halvt glass og sett resten i kjøleskapet med korken så har du kald øl til neste runde. Regner med at herr pokermann preiker om at produktet ikke holder mål og at det er typisk jenter å handle inn billige produkter på impuls som vanligvis ikke funker. VEEEEL han kan nok ha litt rett, men på den andre siden så er ikke han speedy gonzales i avgjørelser som gjelder innkjøp. Det er ikke alltid at man trenger å lese igjennom 100 anmeldelser og gå dypt i seg sjæl for å finne produktet som er perfekt. Det er fort gjort å bruke like mye tid på å finne «det perfekte» produkt som en mnd lønn på jobb. – Terningkast: 3

2. Flasketut til boks

Min vurdering: Joda, dama skal ha for forsøket, siden jeg drikker en del Pepsimax bokser. Men det stopper der. Ulempen med denne patenten er at for hver slurk du tar renner drikken ut og inn av lokket på boksen. Og som mange har fått med seg, kan toppen på colaboksen være utrolig skitten. Og nei, jeg gidder ikke vaske colaboksen før jeg drikker den. Jeg føler meg heller ikke trygge på at ikke hele flasketuten skal dette av og sende drikken rett i fanget på meg. Og nok et gang, produktet dekker et ikke eksisterende behov. Når tok du sist en slurt av en colaboks, og tenkte: Herregud så irriterende at det ikke sitter en flasketut utenpå boksen! La meg gjette.. Aldri? – Terningkast: 1

Min samboers vurdering: Dette produktet funker jo som bare det! Den gjør det den lover, som er å forvandle en brusboks til en flaske. Hansemann forteller om uhygenisk topp lokk som gjør dette produktet dårlig. Jeez, man trer da leppa over halve boksen læl, så jeg ser ikke helt problemet her. Et lite skyll i vasken så er den good to go! Ville ikke plassert brusen i veska, men den er utmerket til å holde futtet i brusen lenger enn normalt 🙂 – Terningkast: 6

3. Temperaturmåler til vin

Her testet på en kald colaboks

Min vurdering: Dette så tilsynelatende ut som en god ide! Du trer en metallring nedover vinflaska, og så lyser temperaturen opp. Egentlig ganske smart, sånn i teorien. Det første problemet er at det ikke er spesielt enkelt å se hva slags temperatur den prøver å formidle. Den lyser veldig svakt og ofte ikke i det hele tatt. I tillegg så viste den 2 grader feil, når jeg sammenlignet med et litt mer troverdig termometer. Nei, dette blir sånn morsom greie å teste ut, og så havner den i skuffen. Hvor ofte må jeg egentlig vite nøyaktig temperatur på vinen min hjemme uansett? Er det hvitvin, sett den i kjølern. Er det rødvin, la den stå på benken. Nuff said.. – Terningkast 2

Til slutt terningkast til meg selv som utakknemlig kjæreste når dama har kjøpt inn kule gadgets – Terningkast 1

Min samboers (kvinne) vurdering: Mulig jeg fornærmer mange nå, men jeg er en av de som setter rødvin i kjøleskapet og blander den med litt coca cola (Det er faktisk en drink! Sjekk her: http://diethood.com/bambus-cocktail-drink/ ). For meg så er dette et morsomt produkt, men den fungerer jo ikke som den skal og jeg ville aldri brukt den. Call me crazy, men jeg foretrekker å drikke alkohyler i den graden som tilfredsstiller mine smaksløker. Om du er en vinelsker som foretrekker å drikke vin i riktig temperatur så kan denne funke. Bare husk å trekk fra ca 2 grader 😉 – Terningkast 2

Følg meg gjerne som POKERSPILLEREN på Facebook, Snapchat og Instagram, som MAGIC på Youtube, og @MagicCardshark på Twitter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *