Freeroll-NM i Poker

Onsdag 17. februar starter Freeroll-NM Poker! Dette finner sted i Oslo, på et utested som heter Posthallen.

12733457_680991282004244_8088165170970466230_n12715602_680991285337577_1030521509453227733_n

Hva er så Freeroll-NM og hvorfor arrangers det?

En Freeroll-turnering i  Poker betyr at det er gratis å delta. Man betaler altså ingen ting i innsats til turneringen. Men kan man vinne noe da? – JAAA! Premiene er nemlig sponsenset av diverse sponsorer. De 6 beste spillerne vinner innkjøp til Poker NM i Dublin i mars. Disse innkjøpene koster 800 Euro per stk. I tillegg bidrar sponsorene med diverse ekstra premier som blir annonsert etter hvert.

Hvordan melder man seg på? Man går inn på poker.no og melder seg på. Der kan man velge startdag. Denne turneringen er nemlig så populær, at man må dele startfeltet opp i tre startdager. Man velger derfor om man skal spille Dag 1 på onsdag, torsdag eller fredag. Hvis man går videre til Dag 2 (finaledagen), så spilles den på lørdagen. Man venter over 1000 spillere i løpet av de tre dagene. Av erfaring så blir fredagen fylt opp veldig fort, i løpet av et parr dager. Om man vil spille Dag 1 på fredag, må man derfor være tidlig ute med å melde seg på.

Kan hvem som helst delta? JAAA! Men man må melde seg inn i Norsk Pokerforbund for å spille. Det koster kr 249,- per år, og man melder seg inn ved å sende en sms.

Er du usikker på om du er god nok? Er du helt nybegynner? Da er dette det perfekte arrangementet for deg. Det er et lavterskel tilbud for alle som vil prøve seg, og oppleve hvordan det er å spille en stor pokerturnering. Her er vi tålmodige, og det er rom for de som aldri har spilt live før. Eneste forutsetningen er at du kan basis reglene i Texas hold’em, du trenger ikke å ha noen erfaring med live turneringer fra før.

Det beste med turneringen, ved siden av å få spille poker, er den fantastiske stemningen! Alt som kan krype og gå av pokernorge er tilstede, og det er kjempemorro. Du treffer garantert på masse gode spillere, og kanskje du også lærer noe.

Da håper jeg vi sees!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *