Online Poker NM – Main Event – Jabadabadoo!

Nå er det endelig klart for årets største høydepunkt innen Nettpoker for min del. Vi snakker Main Event i NM i poker på nett. Her kåres Norgesmesteren over alle Norgesmestere. Utsagnet kan selvføgelig være noe preget av at jeg innehar akkurat denne tittelen 🙂

Men spøk til side, så heter det Main Event av en grunn. Dette gjelder de alle fleste store Poker Eventer der det arrangeres flere turneringer. Det spilles masse forskjellige turneringer, og avsluttes med Main Event der en vinner kåres.

Main Event går av staben søndag 7. februar kl 20.00 på Unibet.

Unibet
Jeg får ofte spørsmål fra venner som ikke spiller poker hvordan det kan kåres flere Norgesmestere, og flere Værdensmestere innenfor poker?

Jeg bruker å sammenligne det med idrett. Det kåres ikke èn værdensmester på ski. Det kåres værdensmestere i slalom, i hopp, i langrenn, osv.. Innenfor hver gren er det også flere værdensmestere; Sprint, 5 mil, skøyting, klassisk, jaktstart, fellesstart osv..

Det er akkurat det same i poker. I Poker NM på nett kåres det 7 Norgesmestere i forskjellige grener, og det hele toppes med Main Event som er den største turneringen av dem alle. På søndag kan det bli deg.

Husk å skru på NM-kanalen på twitch.tv fra kl 19:30. Radio Donkr sender live videostream på Twitch og følger turneringen begge dagene. Radioværtene Martin og Magne kommenterer hender som spilles, og rapporterer live fra turneringen. De intervjuer kjente pokerpersonligheter og har diskusjoner av mer eller mindre faglig karakter. Diskusjonene kan variere fra om et konkret spill var bra eller ikke, til hvorvidt den beste superhelt egenskapen er å kunne fly eller å være usynlig. Underholdene er det i vært fall.

radio donkr

Jeg har også fått tips om at de kommer til å dele ut 3 billetter til UNIBET sin ukesfinale for kvalik til Dublin under denne sendinga. Så skru på Radio Donkr på Twich enten du skal spille eller ikke.

Lykke til alle som skal delta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *